Játék karaoke mikrofon Inlea4Fun MY MUSIC WORLD - rózsaszín | Hangszerek | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Játék karaoke mikrofon Inlea4Fun MY MUSIC WORLD - rózsaszín

A karaoke játék fejleszti gyermeke ritmusérzékét, énekkészségét, és talán még tánctudását is, ha némi elrendezést ad az előadáshoz. Remek lehetőség a gyermek éneklési képességeinek fejlesztésére és a színpadi szereplés megszokására. A precíz kidolgozás, az élénk rózsaszín szín és a villogó LED-ek tovább ... Teljes leírás

Lehetséges választások

4 900 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás december 9.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE7827


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

karaoke játék fejleszti gyermeke ritmusérzékét, énekkészségét, és talán még tánctudását is, ha némi elrendezést ad az előadáshoz. Remek lehetőség a gyermek éneklési képességeinek fejlesztésére és a színpadi szereplés megszokására. A precíz kidolgozás, az élénk rózsaszín szín és a villogó LED-ek tovább fokozzák a hatást, és így a gyermek úgy érzi majd magát, mint egy igazi színpadon.

A karaoke mikrofon használata nagyon egyszerű – csak csatlakoztassa egy külső eszközhöz, és játssza le a háttérzenét. Ezenkívül a gombok megnyomásával tapsot és ovációt is hallhat. A mikrofonnak 3 gombja van, a legkisebb ki-be kapcsolja a mikrofont, a két nagyobb a hangeffektekért felel.

A mikrofonnal való vezeték nélküli párosítás lehetőségének köszönhetően nem kell bajlódnia a körülötte lévő kábelekkel. Karaokét szervezhet otthon a családjával, és megmutathatja színpadi és énektudását. A mikrofon nagyon szórakoztató és mókás lesz.


Jellemzői:

- fényhatásokkal

- csatlakoztatható külső eszközhöz

- minőségi műanyagból készült

- ideális ajándék bármilyen alkalomra

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 3+

Kinek ajánljuk: lányoknak

Anyaga: műanyag

Tápellátás: 3 x 1,5 V AA elem (csomagolás nem tartalamazza)

Mikrofon méretei: 24 cm x 8,5 cm x 6 cm

Csomagolási mérete: 28 x 18 cm x 7 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!