Karaoké mikrofon állvány mp3 lejátszóval MY MUSIC WORLD - piros | Inlea.hu - a játék webáruház

Karaoké mikrofon állvány mp3 lejátszóval MY MUSIC WORLD - piros

A zene,  a ritmus ismerete minden gyermek számára fontos mert a személyiségének fejlődésében meghatározó funkciója van. A gyermekek a zenei fejlesztés által kreatívvá, kitartóvá, fegyelmezetté intelligensebbé válnak az őket ért hatásokkal szemben.  Egy csodálatos koncertet adhatsz ezzel a szuper karaoké szettel.A ... Teljes leírás

Lehetséges választások

8 430 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás április 4.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE-7824


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A zene,  a ritmus ismerete minden gyermek számára fontos mert a személyiségének fejlődésében meghatározó funkciója van. A gyermekek a zenei fejlesztés által kreatívvá, kitartóvá, fegyelmezetté intelligensebbé válnak az őket ért hatásokkal szemben.  Egy csodálatos koncertet adhatsz ezzel a szuper karaoké szettel.

A készlet állvánnyal rendelkezik, magassága állítható így alkalmazkodik gyermekünk magasságához. A játék előnye, hogy elég egy külső eszközhöz csatlakoztatni és lejátszani a háttérzenét. Ha egy másik eszközhöz csatlakoztatjuk, zenét játszik, lehetővé teszi, hogy meghallgassuk kedvenc dalainkat, és közben énekelhetsz is !

Az MP3 lejátszó egy beépített hangszóróval rendelkezik. A panel számos funkcióval rendelkezik, az egyik gomb taps hangot ad ki. Egy másik gomb zenét indít el . A többi gomb a hangerő növeléséért és a zene leállításáért felelős. A panel bekapcsolásakor a világítás is bekapcsol, a LED-ek különböző színekben világítanak (zöld, piros, sárga, kék), még sötétben is megvilágítja az egész szobát.

A készlethez tartozik egy MP3-kábel is. Csak válassz egy dalt, és kezdd el a koncertet!


Jellemzői:

-mikrofon állvánnyal és MP3 lejátszóval

- MP3 kábel

Elem: AA 3 x 1,5V, ami nem tartozék.

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály:  3+

Mikrofon állvány mérete : 110-128cm

Mikrofon: 14 cm x 4,5 cm x 4,5 cm

A csomag mérete: 39 cm x 26 cm x 9 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!