Használja ki kertje adottságait a nyári hónapokban!
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA

Használja ki kertje adottságait a nyári hónapokban!

Az Ön kertje, az Ön birodalma. Alakítson ki hát olyan környezetet, ahol családjával örömmel töltheti el szabadidejét. De mikor máskor tudná a legjobban kihasználni kertje adottságait, mint a nyári hónapokban, amikor mindenki a szabad levegőn tartózkodva szívja magába a D vitamint és a jókedvet. 

Medencés szórakozás az egész család számára

Minden gyermek álma, hogy otthon csobbanhasson a saját medencéjében. Manapság pedig már a megvalósítás sem számít ritkaságnak, hiszen a legkülönfélébb medencék közül választhat, pénztárcájának is megfelelően. Elég, ha Ön megálmodja hőn áhított medencéjét, megtervezi helyét, és máris számtalan lehetőség közül választhat webshopunk medencéket felvonultató kínálatából. A családi medencék nem csupán kellemesen hűsítő pillanatokat hoznak a nyári melegbe, de gyermekei számára véget nem érő szórakozást nyújt, miközben felfedezik a vízi világot. 


Ébressze fel az Önben szunnyadó gyermeki lelket és ugráljon a trambulinon 

A trambulinok máig a gyermekek legnagyobb kedvenceinek számítanak. De valljuk meg az őszintét, felnőttként nem vágyunk olykor mi is a felhőtlen ugrálásra? Használja ki az ajánlkozó lehetőséget! Ebben kiváló partnere lehet az új Aga SPORT PRO trambulin, melyet a biztonság és szórakozás jegyében alkottak meg, gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Megerősített szerkezetének köszönhetően teherbírása eléri a 160 kg-ot, így biztonsággal taníthatja meg gyerekeinek kedvenc trükkjeit.  


Éjszakai kalandozás a kertben 

Szeretné meglepni gyermekeit különleges éjszakai kalandokkal, miközben figyelemmel követi és biztonságban tudja őket otthonában? A legmegfelelőbb megoldás erre egy olyan sátor bebiztosítása, mely alá az egész család befér. A King Camp Bari 4 sátorban az egész család együtt vehet részt egy éjszakai kalandon, miközben az elkülönített helységeknek köszönhetően valamennyien megőrizhetik magánszférájukat. Nos, mi a véleménye egy szabad ég alatti csillaglesről, ami természetben való alvással végződik? 


Hintázás, mint a szórakozás és pihenés eszköze

A gyerekparkok a gyermekek örökös rajongásának tárgya. Bizonyára Önnek is feltűnt már, hogy hova vezet a gyermekek első útja. Hát persze, hogy a hintákhoz! Ha már Önben is felmerült, hogy egy hinta az udvarában is kényelmesen elférne, kínálatunkkal biztosítjuk, hogy megtalálja a tökéletest. Legyen az klasszikus kerti hinta, vagy akár függőhinta, a szórakozás garantált. Esetleg csak egy jó könyvet szeretne elolvasni a szabad levegőn? A függőágyakban erre is van lehetőség.  


A grillezés a nyár elengedhetetlen eseménye

Képzelje el az idilli pillanatot. Gyermekei a trambulinon ugrálnak, vagy épp a medencében hűsítik magukat, Ön pedig úgy döntött, a kertben készíti el számukra az ebédet. Miért kéne, hogy ez az egész csak álom maradjon? A kerti grillek széles választékának köszönhetően a grillezéseket valódi kulináris élménnyé varázsolhatja. Nem csupán kerti grillek és hozzá tartozó eszközök széles választéka, de gulyásfőzésre alkalmas üstök és profi gázgrill várja Önt, egyenesen Jamie Oliver mesterszakáscs ajánlásával! A steak és burger készítés még sosem volt ennyire egyszerű! 


Fedezze fel a termesztés varázsát

Ha valaha is álmodozott arról, hogy növények vagy zöldségek termesztésébe vág, a nyárnál nincs erre tökéletesebb időpont. Az üvegházban lévő idális hőmérsékletnek köszönhetően büszkén figyelheti a palánták növekedését, legyen az paprika, paradicsom, vagy különböző fűszernövény. A tökéletes kerti üvegház kiválasztásában pedig örömmel ajánljuk segítségünket webshopunkon, ahol nem csupán különböző méretű, de különböző célra is kiválaszthatja az Önnek megfelelő üvegházat.   
Tags: blog kert nyar grillezes