Kerti játszóház SOLID Playhouse 8400 | Kerti játszótér | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok Különleges ajánlat

Kerti játszóház SOLID Playhouse 8400

A jó idő beköszöntével minden gyerek előszeretettel mulatja az időt a szabadba. A szabadtéri szórakozás elengedhetetlen részét képezik a kültéri játékok. A SOLID Playhouse fából készült kerti játszóház remek választás minden gyermek számára. Ez a játszóház elég tágas ahhoz, hogy egyszerre többen is játszhassanak benne. ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG943
Kedvencekhez adom

A jó idő beköszöntével minden gyerek előszeretettel mulatja az időt a szabadba. A szabadtéri szórakozás elengedhetetlen részét képezik a kültéri játékok. A SOLID Playhouse fából készült kerti játszóház remek választás minden gyermek számára. Ez a játszóház elég tágas ahhoz, hogy egyszerre többen is játszhassanak benne. Igazi teadélutáni rendezvény színhelye. 

A házikó 16 mm vastagságú fa profil készült, mely északi lucfenyőből lett marva. A falak egyedi fa profilokból készülnek, amelyeket csak össze kell rakni és csavarozni, a tető tömör deszkából készült. Rendkívül egyszerű az összeszerelése.

Felületkezelés:

A házat természetes kivitelben, vegyi átalakítások nélkül szállítjuk. Ez megakadályozza, hogy a gyermekek érintkezésbe kerüljenek a fa nyomásos impregnálásakor használt vegyszerekkel. Gyermekeink kínálatában már nincsenek nyomással impregnált termékek, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak termékeink nagyobb harmóniájához a környezettel! Szükség esetén természetesen lehetséges, hogy a fát mélyre ható alapozóval és megelőző bevonattal kezeljék a kékedés és a penész ellen, az alkatrészek kívülről és belülről egyaránt. A végső bevonáshoz használjon beltérben időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező foltot is, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A foltnak víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak is kell lennie. Győződjön meg arról, hogy a foltnak van-e elegendő szín pigmentje, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamódszerét. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy másik réteget. A fa alapos védelme alapvetően befolyásolja a hinta élettartamát. A felületi védelmet rendszeresen meg kell ismételni, hogy a termék jó állapotban legyen.


Összeszerelés előtti tárolás:

Felhívjuk figyelmét, hogy a csomagolási anyag nem vízálló. A fólia csak védi a fát a szennyeződésektől. Ezért az alkatrészeket a végső összeszerelésig száraz helyen tárolja, és ne közvetlenül a földre fektesse, védve az időjárástól (páratartalom, nap, stb.). Ne tárolja fűtött helyen!


Jellemzői:

- terméket szétszerelve szállítják = a telepítést kizárólag a telepítési utasításoknak megfelelően hajtsa végre

- képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

- ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú háztartási használatra készült


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 


FIGYELEM:

A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 3-12 év

Mérete: szélesség 136 cm x hossz 132 cm

Magasság: 164 cm

Belterület: 1,78 m2

Anyaga: természetes fa 16 mm

Fa tulajdonsága: impregnált fa

Csomagolási mérete: 1,34 x 0,8 x 0,325 m / 50 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

Függőhinta AGA MR4210IB - bézs/fekete
Utolsó darab raktáron
10 230 Ft
Függőágy Ingarden Paloma HAM2603 200x150 cm - Menta
Kifutott termék, már nem kapható
6 790 Ft
Függőágy 200 x 150 cm AGA MR4204-1
Készleten van
3 330 Ft
Kerti játszóház 69x129x120 cm Inlea4Fun DANUT - Lila
Raktáron 1-2 héten belül
56 990 Ft