Kerti tároló ház SOLID EVA 229x194 cm | Fa kerti tároló házak | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok Különleges ajánlat

Kerti tároló ház SOLID EVA 229x194 cm

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni. A faház ideális megoldás különböző kerti szerszámok, valamint szabadidős eszközök ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG1590
Kedvencekhez adom

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni. A faház ideális megoldás különböző kerti szerszámok, valamint szabadidős eszközök tárolására. A telepítése egyszerű - a szerkezet falpanelekből és a teteje OSB lapokból készült. Az egyes panelek csavarral vannak egymázhoz rögzítve .


Jellemzői:

- dupla ajtók csuklópánttal

- szállítva padlóval

- 2x ablak az ajtón (plexi üvegezés)

- penész ellen impregnált nyomás

- tetőfedő karton a csomagban

- összes szükséges szerelvényt a csomag tartalmazza


A ház alapjai:

Kérjük, fokozott óvatossággal járjon el a ház alapjainak megépítésekor. Helyezze az alapot úgy, hogy az alapzat felső széle körülbelül 5 cm-re nyúljon a környező területtől. Az alapot vízszintes síkban pontosan ki kell egyensúlyozni és le kell vezetni, hogy az alapgerendák egy síkban feküdjenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba jutásának megakadályozása érdekében helyezzen alá  bitumenes  tartórácsot (nem tartoza a csomagnak). Az alapok tartóssága érdekében meg figyelembe kell venni  a legfontosabb előfeltételeket - az alapot, a négyzetet és a pontos síkot. 

A padló:

A házat padlóval együtt szállítjuk. Más modellek esetében, ha a házat egyenesen betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építik, akkor nincs szükség padlóra. A felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb hangulatot teremt és tisztább belteret biztosít. A nyomással impregnált skandináv fenyőből készült padlókeret (rostély), amelyhez a padlót lehet csavarozni, a ház alapcsomagolásában található. A padló felépítéséhez nem feltétlenül szükséges megvásárolni az eredeti padlót, a padló bármilyen megfelelő anyagból (padló, OSB lapok) a padló vázához csavarozható, amelyet a szükséges méretekhez igazíthat. A padló lefektetése akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. Maga az eredeti padló lucfenyőprofilokból áll. Az alépítményt (tartókeretet) ezután 60 mm széles, nyomással impregnált padlógerendák alkotják (már az alapcsomagban is vannak).

A tető:

A tető OSB lapból készül. A lejtős tetővel rendelkező házakhoz öntapadó bitumenes kartont, öntapadó alumínium-bitumen tetőfóliát javasolunk a tető felületén. A bitumen zsindely 15 fok-nál nagyobb hajlásszögű tetőkhöz is alkalmas. 

A ház felületkezelése:

Természetes fa - összeszerelés előtt az összes épületelemet mélyre ható alapozóval és megelőző bevonattal kell kezelni a penész ellen, az elemek külső és belső oldalán egyaránt. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező anyaggal, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A festéknek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek van-e elegendő szín pigmentje, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy másik réteget. A fa alapos védelme alapvetően befolyásolja a ház életét. A ház jó állapotának fenntartása érdekében rendszeresen meg kell ismételni a ház felületvédelmét.

Tárolás összeszerelés előtt:

Felhívjuk figyelmét, hogy a csomag nem vízálló. A fólia csak a szennyeződéstől védi a fát. Ezért az építési készletet a végső összeszerelésig száraz helyen tárolja, és ne közvetlenül a földön, védve az időjárástól (páratartalom, nap, stb.). Ne tárolja fűtött helyen!

Szállítás:

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. A házat lapraszerelt állpotban szállítjuk. A kirakodás során a vevő együttműködésére van szükség. Különösen nagyobb házak esetén számoljon azzal, hogy egy ház több raklapon érkezhet, több száz kg össztömeggel!


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 


FIGYELEM:

A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Külső mérete: szélesség 229 x hossz 194 cm
Falvastagság: 12 mm
Ajtó szélessége 1,26 m
Ajtó magassága: 1,66 m
Ajtó: dupla 
Beépített terület: 4,45 m2
Ablak plexiüveg
Súly: 180 kg
Szín: famintás
Csomagolás: paletta 1,18 x 2,10 x 0,52 m / 180 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

Kerti ház Aga MR4052 236x206x174 cm - Zöld
Raktáron
136 520 Ft
Kerti ház 236x209x195 cm Aga MR4055
Utolsó 5 darab raktáron
153 590 Ft
Kerti fa pergola, rózsafuttató 130x52x221 cm LANITPLAST S7011
Utolsó 2 darab raktáron
99 090 Ft
Fa magasságmérő Zsiráf - sárga
Utolsó 2 darab raktáron
4 990 Ft