Kéz és láblenyomat készítő készlet Lovin do RF70032 | Kézlenyomat készítő készlet | Inlea.hu - a játék webáruház

Kéz és láblenyomat készítő készlet Lovin do RF70032

Őrizd meg tenyered nyomát az utókor számára! Hiszen ma már mindenki számára elérhető a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is. A kézlenyomat készítő készlet segítségével egyedi kézlenyomatodat megörökítheted! Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát vehetünk, melyből ... Teljes leírás
3 610 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás március 27.
Gyártó: Lovin' do
Cikkszám: NE-RF70032


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Őrizd meg tenyered nyomát az utókor számára! Hiszen ma már mindenki számára elérhető a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is. A kézlenyomat készítő készlet segítségével egyedi kézlenyomatodat megörökítheted! Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát vehetünk, melyből egyedülálló és megismételhetetlen ajándékot varázsolhatunk. A nagyszülőknek, szülőknek örök emlék készíthető belőle. A lenyomat készítő újszülött kortól ajánlott.

Gyorsan és egyszerűen készíthet lenyomatot az apró lábacskákról vagy kezecskékről. A készlet 12 tasak masszát tartalmaz három különböző színben (rózsaszín, narancssárga, sárga)  tartalmaz. Az anyag tetszés szerint keverhető, ezért használja saját kreativitását, és alkosson egyedi dizájnt. Tartozik hozzá egy képkeret, amelybe az egészet belehelyezzük és matricakészlet, amire ráírhatjuk például a gyerek nevét, születési dátumát vagy magasságát. A készletben lévő anyag körülbelül 12 órán keresztül szárad a levegőn, ami azt jelenti, hogy ha a lenyomat elsőre nem sikerül újra megismételheti. Az anyag nem mérgező és biztonságos a gyermekek számára. A lenyomat készítése egyszerű, és nem igényel különösebb előkészületet. Nincs más dolgod, mint körülbelül 5 percig keverni a masszát, az általad választott színváltozatokban a keretre ragasztani, majd lenyomatot készíteni. Száradás után díszíteni a keretet.

Jellemzői:

-12 tasak massza 3 színben

- képkeret

- matricák

- eredeti és kreatív ajándék


 Termék paraméterei

Mérete: 28 x 24 x 5 cmNincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!