Kéz és láblenyomat készítő készlet szett Magic lnk Hármas keret - Fehér-bronz | Inlea.hu - a játék webáruház

Kéz és láblenyomat készítő készlet szett Magic lnk Hármas keret - Fehér-bronz

Őrizd meg tenyered nyomát az utókor számára! A kézlenyomat készítő készlet segítségével egyedi kézlenyomatodat megörökítheted! Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát vehetünk, melyből egyedülálló és megismételhetetlen ajándékot varázsolhatunk. A nagyszülőknek, ... Teljes leírás

Lehetséges választások

5 850 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás augusztus 19.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: OB0119


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Őrizd meg tenyered nyomát az utókor számára! A kézlenyomat készítő készlet segítségével egyedi kézlenyomatodat megörökítheted! Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát vehetünk, melyből egyedülálló és megismételhetetlen ajándékot varázsolhatunk. A nagyszülőknek, szülőknek örök emlék készíthető belőle. A lenyomat készítő újszülött kortól ajánlott.

A készlet tartalmaz nedves törlőkendőt, amivel megnedvesítjük a gyermek kezét/lábát, speciális papírra nyomjuk és egy másodpercen belül megjelenik a tökéletes lenyomat. A lenyomat tökéletes másolatot ad, és ami fontos, nagyon tartós is.  A készlet 3 papírlapot tartalmaz, egy próba vagy kiegészítő lenyomat céljára. A nedves kendő újrafelhasználható, három nyomat elkészítéséhez mindenképpen elegendő. Maga a keret plexivel van ellátva, amely megvédi fotóinkat és nyomatainkat a portól. A termék ajándéknak is tökéletes.


Készlet tartalma:

- dekoratív fa keret

- részletes használati utasítás
 Termék paraméterei

Méretek:  50 cm x 27,5 cm

Fénykép méret: 10 x 15 cm

Fa keret: 2 szín - választható


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!