Ki nevet a végén? fa társasjáték -űrhajós | Inlea.hu - a játék webáruház

Ki nevet a végén? fa társasjáték -űrhajós

A Ki nevet a végén ? egy megunhatatlan társasjáték, amely generációkat szórakoztat. Itt az egész univerzum egy játéktáblán. A Small Foot legújabb társasjátékában valóra válhat minden kis űrhajós álma. A verseny szereplői az űrpilóták, a marslakók és az űrhajók. Mind azon versenyeznek, hogy melyikük ér előbb a célba. Az nyer, ... Teljes leírás
8 900 Ft
Készleten van
Várható szállítás december 9.
Gyártó: Small Foot Design
Cikkszám: NE-111452


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A Ki nevet a végén ? egy megunhatatlan társasjáték, amely generációkat szórakoztat. Itt az egész univerzum egy játéktáblán. A Small Foot legújabb társasjátékában valóra válhat minden kis űrhajós álma. A verseny szereplői az űrpilóták, a marslakók és az űrhajók. Mind azon versenyeznek, hogy melyikük ér előbb a célba. Az nyer, aki először ér oda a csillagmezőhöz.

A színes kivitelezésű, fából készült társasjátékkal már óvodások is játszhatnak. Nem csak a hagyományos dobókockát tartalmazza a készlet, hanem egy színoldalas dobókockát is, így a kisebbek is harcba szállhatnak a győzelemért. Közben a színekkel és a számokkal is megismerkedhetnek.

A játékszabályokat mindenki ismeri: mind a négy bábut el kell vezetni a célba. A dobókocka mutatja, mennyit szabad lépnünk. Azt azonban mi döntjük el, mikor melyik bábut mozgatjuk a 4-ből. Logika, figyelem és fegyelem is kell a sikerhez.Ideális társ a nyaralásokra. Kisebbeknekcsaládoknak és baráti társaságoknak is javasoljuk. 


A készlet tartalma:

- fából készült

- támogatja a gyermekek fizikai és mentális fejlődését

 Termék paraméterei

Mérete: 24 x 24 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!