Komposztáló láda JUWEL AEROPLUS 6000 | Komposztáló ládák | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA

Komposztáló láda JUWEL AEROPLUS 6000

ELSŐ A VILÁGON - A JUWEL Aeroplus 6000 az első komposztáló, amely intelligens többkamrás rendszerének köszönhetően pillanatok alatt kiváló komposztot szállít. Minden modern kert számára készült. Az egyedi és gyönyörű kialakítás mellett az új JUWEL Aeroplus 6000 komposztáló mindenekelőtt az intelligens többkamrás rendszerével ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: JUWEL
Cikkszám: LG1665
Kedvencekhez adom

ELSŐ A VILÁGON - A JUWEL Aeroplus 6000 az első komposztáló, amely intelligens többkamrás rendszerének köszönhetően pillanatok alatt kiváló komposztot szállít. Minden modern kert számára készült. Az egyedi és gyönyörű kialakítás mellett az új JUWEL Aeroplus 6000 komposztáló mindenekelőtt az intelligens többkamrás rendszerével jeleskedik, amely rövid idő alatt kiváló komposztot "termel" a komposztált anyag fáradságos és hosszadalmas mozgatása nélkül.

Az anyag komposztká történő átalakítása a komposztáló belsejében történik. A keverést és a levegőztetést a kamra ürítése során végezzük. Nagy mennyiségű komposzt helyezhető el az A gyűjtőkamrában. A masszát ezután a B komposztáló kamrába öntik, ahol maga a komposztálási folyamat kezdődik. A komposztáló felépítése miatt az oxigénellátás a kamra minden oldaláról lehetséges, ami fokozza a komposztálási folyamatot. Ha nagy mennyiségű hulladékhő keletkezik, a térfogat csökken és nedvesség szabadul fel. A komposztálás történhet teljesen zavartalanul, mert a friss anyagot egy külön A töltőkamrához adják, és így nem zavarja a B kamrában zajló komposztálási folyamatot. Gyakorlatilag a komposztált anyag rotációs szárnyon át önthető a C kamrába, ahol a komposzt érik 6-8 hét után.

A komposztálási folyamat több szakaszban zajlik:

1. A komposzt anyagát egy nagy töltőszárnyon keresztül (szélvédelem) helyezzük a gyűjtőkamrába. Ez a tér (anaerob módon) zárva van, így megakadályozza a repülő rovarok hozzáférését, és egyúttal lehetővé teszi a komposztált anyag nedvességének megtartását.

2. A gyűjtőkamra feltöltése után nagyobb mennyiségű zöld anyag kerül a komposztáló kamrába. A leendő komposztot minden oldalról ebben a kamrában szellőztetik (a tér aerob). Az intenzív oxigénellátásnak (nyári / téli befúvó levegő szabályozás) köszönhetően a komposztálás a tömeg intenzív melegítésével egy időben történik. Ennek során nedvesség szabadul fel, és a B komposztáló térfogata folyamatosan csökken. Az A gyűjtőkamra így akár háromszor is kiüríthető.

3. Körülbelül 6-8 hét elteltével, az évszaktól és a komposztált tömegtől függően, a B kamrát forgó fogantyúval ürítjük, és a tömeget a C kamrába öntjük.

4. Az érési kamrában a komposztálási folyamat intenzívebbé válik, mivel a komposztált anyag érintkezik a talajjal és a különféle talaj organizmusaival, amelyek rövid idő alatt bekerülnek a komposztba. A komposzt ezután az alsó szárny kinyitása után fokozatosan eltávolítható.


Jellemzői:

- kicsi a helyigénye, de nagy a befogadóképessége,

- egyszerűen, gyorsan összeszerelhető

- a levegő és a nedvesség cirkulációját perforált oldalfalak biztosítják,

- a hőtároló oldalfalak szintén segítik a komposztálás folyamatát,

- gyártási hulladék újrahasznosításából származó polipropilénből készült

 Termék paraméterei

Hossza: 78 cm
Szélesség: 78 cm
Magasság: 105 cm
Súly: 26 kg
Szín: zöld
Űrtartalom: 600 L
Anyag: műanyag
Gyártó: JUWEL

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

9 funkciós esőztető - GARDEN LINE
Kifutott termék, már nem kapható
1 390 Ft
Ültető villa GARDEN LINE
Kifutott termék, már nem kapható
390 Ft
Öntözőrúd kaspókhoz GARDEN LINE
Kifutott termék, már nem kapható
2 490 Ft
Ágvágó, ágfűrész GARDEN LINE
Kifutott termék, már nem kapható
5 890 Ft
-25%
Leszúrható szakaszos locsoló GARDEN LINE
Kifutott termék, már nem kapható
590 Ft 790 Ft