Matatófal, foglalkoztató tábla gyerekeknek falra Viga - ló | Inlea.hu - a játék webáruház

Matatófal, foglalkoztató tábla gyerekeknek falra Viga - ló

Ez a falra szerelhető készségfejlesztő játék egy cuki lovacskát ábrázol. A barna ló hasán kétféle játék is található: egy golyóvezető és egy fogaskerék-tekerő. A golyóvezető sín egypályás, fémből készült, de rajta a színes golyók, gyöngyök fából vannak. A 4 darab fogaskerék mind más színű, a legnagyobb fogaskeréken ... Teljes leírás
17 990 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: VIGA TOYS
Cikkszám: NE-V50678


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Ez a falra szerelhető készségfejlesztő játék egy cuki lovacskát ábrázol. A barna ló hasán kétféle játék is található: egy golyóvezető és egy fogaskerék-tekerő. A golyóvezető sín egypályás, fémből készült, de rajta a színes golyók, gyöngyök fából vannak. A 4 darab fogaskerék mind más színű, a legnagyobb fogaskeréken elhelyezett gomb, tekerőkar segítségével lehet elindítani őket. A tekerés közben a színekben is gyönyörködhetünk. Ez a falra szerelhető készségfejlesztő játék a logikai készségeket fejleszti, megismerteti a gyermekkel az ok-okozati összefüggéseket. Emellett a szem-kéz koordinációt, a színérzékelést és a finommotorikus képességeket erősíti. 

Kiválóan alkalmas ez a termék a tanuláshoz, így óvodákban, iskolákban, fejlesztő intézményekben is elhelyezhető. De a gyerekszobában is lehet dekoráció. Előnye, hogy a falra szerelhető, így mindig megtalálható, használható. A kis alkatrészek sem tűnnek el. Érdemes olyan magasságban felszerelni, hogy a gyermek kényelmesen hozzáférhessen.

Jellemzői:

- fából készült termék festve van, könnyen tisztítható

- fejleszti a finommotorikát

- hosszan lekötheti gyermeke figyelmét, játék közben pedig rengeteget tanulhatnak

- kiváló minőségű fából készült

- falra szerelhető

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály : +18h

Anyaga : fa

Nem : lányoknak, fiúknak

Méret : 36 x 55 x 3,5 cm

Súly : 3 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek