Műfenyő 60 cm Inlea4Fun + állvány | Egyéb | Inlea.hu - a játék webáruház

Műfenyő 60 cm Inlea4Fun + állvány

Az Inlea4Fun műfenyő 60 cm-es magasságával és természetes külsejével minden lakásba elhozza az ünnepek hangulatát. A karácsonyfa gyönyörű, sűrű, zöld tűlevelekkel rendelkezik, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint az igazi fenyőfa. A karácsonyi díszekkel feldíszítve igazi, hangulatos karácsonyfa lesz az ünnepek idejére. ... Teljes leírás
3 040 Ft
Utolsó 3 darab raktáron
Várható szállítás április 4.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: CM60


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Az Inlea4Fun műfenyő 60 cm-es magasságával és természetes külsejével minden lakásba elhozza az ünnepek hangulatát. A karácsonyfa gyönyörű, sűrű, zöld tűlevelekkel rendelkezik, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint az igazi fenyőfa. A karácsonyi díszekkel feldíszítve igazi, hangulatos karácsonyfa lesz az ünnepek idejére. Ezenkívül a műfenyő vásárlásával lehetőségünk van óvni a természetet, hiszen kevesebb fenyőfát vágnak ki ezáltal. Amíg egy élőfenyő hosszú éveken keresztül éri el a kivágásra érett kort és veszti el pompáját miközben elpusztul a karácsony utáni hónapokban, addig egy műfenyő akár 10 évig is képes megtartani eredeti szépségét karácsonykor. A csomag tartalma egy kör karácsonyfa állvány, mely segítsgével könnyedén és stabilan tud állni a fa. 


Jellemzői:

• élethű kinézet 

• kör állvány

• könnyedén összerakható

• minőségi kivitelzés

A karácsonyfa a karácsonyi ünnepek elmaradhatatlan részét képezi. Válasszon ajándékot is a széles kínálatunkból a karácsonyfa alá.

 Termék paraméterei

Magasság: 60 cm
Alsó átmérő: 35 cm
Ágak száma: 66 db
Színe: barna, világos zöld, barna, sötét zöld
Anyaga: PVC 
Állvány: műanyag

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!