Multifunkciós készségfejlesztő játék gyerekeknek Kruzzel 10769 | Készségfejlesztő játékok | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA

Multifunkciós készségfejlesztő játék gyerekeknek Kruzzel 10769

Egy nagyszerű játék 1 éves kortól készült! Remek szórakozás kicsinyeink számára, amely megtanítja őket a formák, színek és hangok felismerésére, valamint fejleszti a kézi készségeket és a logikus gondolkodást. Ez a kocka európai CE biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, a legjobb minőségű, nem mérgező anyagokból készült, szép ...
13 990 Ft
Raktáron - Várható szállítás április 30.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: Kruzzel
Cikkszám: MY-14647
Kedvencekhez adom

Egy nagyszerű játék 1 éves kortól készült! Remek szórakozás kicsinyeink számára, amely megtanítja őket a formák, színek és hangok felismerésére, valamint fejleszti a kézi készségeket és a logikus gondolkodást. Ez a kocka európai CE biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, a legjobb minőségű, nem mérgező anyagokból készült, szép élénk színekkel és 3 db ólom-savas elemmel működik (nem tartozék). A játék 20 funkcióval rendelkezik, 5 különböző felületen, van hangja és fénye is. Ez az interaktív játék nagyszerű ajándékötlet azoknak a kíváncsi fiúknak és lányoknak, akik szeretik felfedezni a világot.


  • AKÁR 20 FUNKCIÓ – Ez az interaktív játék nagyszerű oktató játék lesz minden kisgyermek számára. Akár 6 szinttel rendelkezik az aktív játékhoz – és mindegyik más. A játék minden bizonnyal érdekes és szórakoztató ötletekkel lepi meg a kisgyermeket és a gondozónőt egyaránt. A masszív kidolgozás és a változatosság sokáig gyermeke kedvenc játékává teszi.
  • SZÓRAKOZÁS ÉS TANULÁS - Amellett, hogy kiváló játék, oktató szerepet is fog játszani gyermeke mindennapi életében, ennek köszönhetően fejleszti a gyermek nyelvi, finom- és nagymotorikus készségeit. Ezenkívül edzi a memóriát és az olyan érzékszervek használatát, mint a hallás, látás és tapintás.
  • HANGOT AD KI - A játék minden fázisában vidám fény- és hanghatások kísérik a gyermeket. A játék sok vicces hangot ad ki és dallamokat játszik le, ami határozottan élvezetesebbé és sokkal érdekesebbé teszi a tanulást és a játékot.
  • ÉRDEKES SZÍNEK - a játék érdekes, élénk színekkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően játékra ösztönzi a gyerkőcöt, serkenti a kicsik fantáziáját és serkenti kreativitásukat. A hanghatásokon kívül fényeffektusokkal is rendelkezik.

 Termék paraméterei

Szín: többszínű

Anyaga: műanyag

Méretek (magasság/szélesség/mélység): 25/30/19 cm

Súly: 0,989 kg

Csomag súlya: 1 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek