Papírsárkány IMEX Seagul Kite 180 - sirály | Inlea.hu - a játék webáruház

Papírsárkány IMEX Seagul Kite 180 - sirály

Őszi szeles hónapokban a legnagyobb móka a gyerekek számára a sárkány eregetés. Valószínűleg nincs olyan gyermek, aki nem próbálta volna ki ezt a szórakozást.Egy sirály alakú papírsárkány biztosan felkelti a járókelők vagy barátaid figyelmét. Ez az egyedülálló papírsárkány, minden bizonnyal felkelti a környezetében ... Teljes leírás
6 030 Ft
Készleten van
Várható szállítás december 9.
Gyártó: IMEX Fun Products
Cikkszám: NE-AK020


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Őszi szeles hónapokban a legnagyobb móka a gyerekek számára a sárkány eregetés. Valószínűleg nincs olyan gyermek, aki nem próbálta volna ki ezt a szórakozást.

Egy sirály alakú papírsárkány biztosan felkelti a járókelők vagy barátaid figyelmét. Ez az egyedülálló papírsárkány, minden bizonnyal felkelti a környezetében lévők figyelmét. Az élénk színek tökéletesen illeszkednek a kék égbolthoz, amely alatt élvezhetjük sárkányunk látványát. A domború szemek azt a benyomást keltik, mintha egy igazi sirályt néznénk. A madzag, amelyen a sárkányt fogjuk tartani, 40 méter hosszú, ami lehetővé teszi, hogy valóban magasra szárnyaljon.

 A sárkány könnyű, de ellenálló anyagokból készült: poliészter és üvegszál. A rost használata lehetővé teszi, hogy a sárkány könnyen lebegjen még enyhe szélben is. A sárkány átlátszó tokba van csomagolva. A kivétel után elegendő két keresztléc felszerelése és egy zsinór megkötése. A húr egy speciális tartón van.


Jellemzői:

- 2-5 Bft szélerősséghez ajánljuk 

- könnyű, ellenálló anyagból készült

- remek időtöltés mindenki számára

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 6+

Mérete: 180 x 60 cm

Ajánlott szélerősség:  2-5 Bft (kb 10-40 km/h)

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!