Roller NILS Extreme HM208T - Fekete | Roller | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA

Roller NILS Extreme HM208T - Fekete

A NILS Extreme HM208T roller gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas. A HM208T modell az első és a hátsó kerekeken lengéscsillapítókkal és mechanikus tárcsafékkel van felszerelve.Az összecsukható alumínium szerkezet könnyű, erős, összecsukás után nem okoz gondot a rollerrel közlekedni, például busszal vagy elektromos ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: NILS EXTREME
Cikkszám: 16-50-093
Kedvencekhez adom

A NILS Extreme HM208T roller gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas. A HM208T modell az első és a hátsó kerekeken lengéscsillapítókkal és mechanikus tárcsafékkel van felszerelve.

Az összecsukható alumínium szerkezet könnyű, erős, összecsukás után nem okoz gondot a rollerrel közlekedni, például busszal vagy elektromos vonattal. A HM208T modell könnyedén elfér egy autó csomagtartójában is, ahol nem foglal sok helyet, és nyaralásra is magával viheti.

A két keréken található felfüggesztés növeli a vezetési kényelmet. A lengéscsillapítók elnyelik az ütéseket, és megkönnyítik és kellemesebbé teszik a vezetést egyenetlen aszfalton vagy járdán. A robusztus hátsó sárvédő nyomófékként szolgál, ami növeli a tárcsa fékező hatását. Magát a tárcsát egyetlen dugattyú fékezi, amelyet mechanikusan egy kábel vezérel a kormányon lévő karról, amelyek gumi markolatokkal vannak ellátva a szilárd és kényelmes fogás érdekében. A nagy kerekek ABEC 9 csapágyakkal és 200 milliméter átmérőjű felfújt gumikkal vannak felszerelve. Ez a kombináció gyors, sima és biztonságos utazást garantál. Ezenkívül a felfújt gumik lengéscsillapítókkal működnek, és elnyelik a felületi egyenetlenségeket is. Az első kerék sárvédője és az összecsukható állvány csak hab a tortán, hozzájárulva magának az MH208T modellnek a lehető legnagyobb vezetési kényelméhez és általános élvezetéhez.


Jellemzői:

- összecsukható

- felfújható kerekek

- ABEC9 csapágyak

- hátsó sárvédő nyomófékkel

- lenégscsillapítók

- mechanikus tárcsafék

 Termék paraméterei

Anyaga: alumínium + acél

Kerekek: 200 mm, pumpás abroncsok

Csapágyak: ABEC 9

Összecsukható: igen

Kormánymagasság beállítási tartomány:

- minimális magasság: 82 cm

- maximális magasság: 105 cm

Összecsukott méretek:

- hossza: 96 cm

- szélessége: 40 cm

Az acél alap méretei:

- hossza: 34 cm

- szélessége: 13 cm

Maximális terhelés: 100 kg

Súly: 5,5 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek