Távirányítós táncoló robot Inlea4Fun ALIEN WATER DRIVEN ROBOT | Modellek | Inlea.hu - a játék webáruház

Távirányítós táncoló robot Inlea4Fun ALIEN WATER DRIVEN ROBOT

Ez a remek RC távirányítós robot csodálatosan fejleszti a gyermekek fantáziáját és motorikus koordinációját, tökéletesen szórakoztató. A Water Alien robot beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely a mellékelt USB-kábellel tölthető. A sok funkcióval rendelkező robot órákon át tartó hihetetlen kreatív szórakozást ... Teljes leírás
25 860 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás március 22.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: JO-RC0458


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Ez a remek RC távirányítós robot csodálatosan fejleszti a gyermekek fantáziáját és motorikus koordinációját, tökéletesen szórakoztató.

A Water Alien robot beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely a mellékelt USB-kábellel tölthető. A sok funkcióval rendelkező robot órákon át tartó hihetetlen kreatív szórakozást nyújt: sétál, irányt változtat, fejét jobbra -balra forgatja, táncol, tapsra reagál, hangot bocsát ki. A robot funkcióinak teljes kihasználása érdekében további energiaforrást kell biztosítani számára, pl. víz. A vizet a robot hátulján található tartályba kell önteni. Csak folyó vizet használjon, soha ne öntsön ásványvizet. A tartályt meg kell tölteni a mellékelt tölcsérrel, hogy ne terhelje meg a robot testét. A vízszint nem eshet a tartályon a pontozott vonallal jelzett minimális érték alá. A robot elülső oldalán található egy ki / bekapcsoló gomb, amely aktiválja a játékot. Amikor bekapcsolja a játékot, az arc bekapcsol LED technológiával. A LED -ek cseréje kifejezi az érzelmeket és utánozza az arckifejezéseket. A robot elegáns csomagolásban van, így ideális ajándéknak jövőbeli tulajdonosának.


Jellemzői:

- távirányítóval irányítható

- 3 táncmozdulat közül lehet választani

- járőrszolgálat

- elemeket nem tartalmazza a csomagolás

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 3+

Robot mérete: 38 x 14 x 12 cm

Tápellátás:

- robot: tölthető elem 3,7 V Li

- távirnyító: 2 x 1,5 V AAA elem

Töltési idő: kb. 4 óra

Távirányító hatótávolsága: 10 m

Robot súlya: 0,8 kg

Csomagolási mérete: 40 x 43 x 16 cm

Csomagolási súlya: 1,3 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!