Teremtse meg álmai teraszát!
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA

Teremtse meg álmai teraszát!

Egy udvar végtelen lehetőséggel szolgál, de gondolkozott már azon, hogy rázhatná fel egy kicsit a teraszt, ami menedékül szolgál eső, vagy az égető nap sugarai elől? Ha Ön is szeretné a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló lehetőségekből, mutatunk pár nagyszerű tippet, mely egycsapásra a béke és nyugalom szigetévé varázsolja teraszát. 

Helyezze magát kényelembe!

Mi más lehetne tökéletesebb helyszín a reggeli kávé elfogyasztására, mint egy tökéletesen berendezett, kényelmes terasz? Akár a fotelt részesíti előnyben, akár a teljes kényelemért egy egész padot választana, kerti bútoraink széles választékából garantáltan megtalálja a teraszához leginkább passzoló bútort. Kényelmes és harmonikus kiegészítők különböző méretű, színösszeállítású és elképzelésű teraszok számára is.


Készüljön fel az éjszakai party-kra

A hosszú nyári esték tökéletes lehetőséget kínálnak a családdal, vagy barátokkal történő közös időtöltésre. Egy ilyen este elengedhetetlen összetevője a hangulatos zene, a finom koktélok és természetesen az ínycsiklandozó ételek. Vadonatúj kerti grilljével isteni steak-eket vagy szaftos hamburgereket készíthet vendégeinek, a kültéri hősugárzóknak köszönhetően pedig a hűvös estéken sem kell idő előtt véget vetni a bulinak.

Használja ki terasza lehetőségeit!

A teraszok leginkább a nyári hónapokban kerülnek kihasználásra. Az év legmelegebb időszakában éppen ezért nem hiányozhatnak a napozóágyak, ami segít az elegendő D vitamin befogadásában és a természetes, a napbarnított bőr elérésében. Ha pedig egy kicsit a nap égető sugaraitól is meg szeretne pihenni, kedvenc könyve és egy finom koktél társaságában bebújhat a napernyők hűvösébe.

Legyen több az átlagnál

A kerti grill mellett bárpulttal is rendelkezik? Akkor nem hiányozhatnak a bárszékek sem! Egy egyszerű grillezés helyett így egycsapásra egy minőségi étterem miliőjébe csöppenhetünk. Amíg Ön a steak-eket forgatja, gyermekei a Relax zsákokon pajkoskodhatnak. Könnyű tárolhatóságának köszönhetően pedig a Relax zsák kis helyen is elfér és utazásokra is vihető. 

Nyisson a természet felé

Attól, hogy terasszal rendelkezik, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a kertet vagy az Önt körülvevő természetet elhanyagolja. A két dolog ugyanis egyszerre is működik. Alakítson ki sziklakertet terasza körül, virágágyást, vagy ültessen árnyékot adó fát. Növények és virágok cserépbe való ültetése mellett is dönthet, melyek kellemessé teszik a nyári napokban történő időtöltés. Valódi különlegességként egyedi beépítésekkel, például tavakkal is bővítheti udvarát.