06 21 2000 310

Tervezz előre és végezz időben az ajándékok beszerzésével!

Minél szélesebb kínálat, annál nehezebb a választás – az ünnepi hajrá közeledtével pedig igencsak besűrűsödhetnek a teendők. Vajon mit hozzon a Jézuska gyermekeinknek? Vegyük végig a listát és próbáljunk a lehető leghasznosabb és legmosolycsalogatóbb ajándékot kiválasztani a karácsonyi ajándékozás forgatagában.


Lego a pompázatos játszadozáshoz....                

               

Tarka, készségfejlesztő és az eféle színkavalkádból sosem elég. Ugyan nem kellemes, ha óvatlanul rátaposunk, a gyerekeink viszont imádják. Ötletes kreálmányaik előkészületei alatt nyugodtan pihenhetünk, később pedig kiválóan felhasználhatjuk a közös játékra a megalkotott építményeket. Segítségként bemutatnánk az egyes alkategóriákat, melyek alapján könnyedén ki tudjuk választani a legohálózat még hiányzó készleteit. A Lego Creator útmutatója segítségével nem elég, hogy könnyedén eligazodhatunk az elkészíthető variációk között, de többfunkciós csomagot választva, akár naponta megújuló darabokat rakhatunk össze az alapanyagokból.

 

Teremtsünk nagyvárosi hangulatot a kisszobában, száguldozzunk helikopterrel, versenyrepülővel, vasúttal, vagy gokarttal a játszós órákban földön, vízen és égen egyaránt.

 

Az idősebb korosztály számára programozható robotokkal is készültünk! A robotforradalom már az ajtón kopogtat, legyünk részesei mindnyájan!

Rendőrnek, tűzoltónak, mentősnek készülnek a csemetéink? Hadd játszadozzanak el a veszélyeket is tartogató munka gondolatával és egészítsék ki elképzeléseiket a gyakorlatban is! Legyen az tűzoltóállomás, tűzoltóhajó, sürgősségi ellátás, gyorsasági üldözés, reptéri  mentőjármű, rendőrközpont, járőrcsónak, vagy akár egy börtönsziget – minden foglalkozás kalandjaiba nyerhetünk egy kis betekintést. 

Esetleg más érdekesnek tűnő pályát emlegetnek az ifjoncok? Bányásszunk a mélységben, kutassuk a vulkán bugyrait, az óceán fenekét, vagy akár az űr titkait, a Lego elemeiből ez mind-mind összerakható! 

Többre vágyunk, mint egy klasszikus város? Ha nem elég a szupermarket, a modern ház, a lombház, a faház, a kávézó, a park, hanem az egyéb részletekre is kíváncsiak vagyunk, akkor a vontató, a markológép, a konténerszállító, a buldózer, a hernyótalpas jármű, sőt még a világítótorony is egy szempillantás alatt a gyerekszobában teremhet. Kapjanak figyelmet a kisállatok is! Lássátok el kedvenceitetek a kiskutyagondozóban, vagy az állatorvosi rendelőben!

 

Minden napra juthat egy kirándulás és még a lábatokat sem kell kitenni otthonról! Csobbanjatok egy élményfürdőben, nyaraljatok valamelyik medencés, tengerparti vagy tóparti házikóban, esetleg ruccanjatok ki egy szigetre, dzsungelbe, jégpályára, lovasklubba, vagy suhanjatok egyet a sportközpontban vagy vidámparkban!

Az autómárkák szerelmeseinek – legyen az gyerek akár felnőtt – BMW és Volvó jelzésű autókkal készülünk.

 

Hintaló a mozgalmas napokhoz...

 

Varázsoljunk mini lovagokat a csöppségekből, hiszen legalább egy megülhető állatka minden gyerkőcnek jár. Kisvonat, bagoly, hintaló, póni, a kislányos rózsaszínes és a fiús vadnyugati változatban egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban.

 

 

Játékkonyha, hogy a játék-étel is időben kész legyen...

Nem lehet elég korán kezdeni a tüsténkedést a konyhában. Ha nem akarjuk, hogy kis hercegnőink/hercegeink az igazi konyhában koszoljanak, biztosítsuk be számukra a letisztultabb, gyermekeknek készült változatot. Kuktának felvenni őket ráérünk, ha nagyobbak lesznek és már nem keverik össze a lisztet a sütőporral, vagy a sót a cukorral. Süssünk pizzát, pirítóst, tortát, vagy tükörtojást, készítsünk turmixot, adjunk edényfogó kesztyűt és lábasokat, evőeszközöket a kicsiknek, sőt, rendezzünk be nekik egy komplett, méretreszabott konyhabútort és nem félve  a maszatolástól figyeljük, hogyan tesznek-vesznek minikonyhájukban – majd kóstoljuk is meg a finomságokat, annak rendje és módja szerint.

 

Babaház, hogy a vendéglátást is gyakorolhassák...

Több méretből választhatunk, melyben papás-mamásat játszhatnak a kicsik, bútorokkal, babákkal és minden egyéb kiegészítővel, ami egy teljes rezidencia egyengetéséhez dukál. Sőt még a kisbarátokat is probléma nélkül áthívhatjuk és már indulhat is a remek időtöltés, vendéglátás a babaházban és annak közvetlen környékén.

 

Gyermekbútor, hogy imádják a kuckójukat....

Szülőként igyekszünk a lehető legkomfortosabban berendezni gyermekeink rezidenciáját, ehhez pedig olyan pompázatos bútordarabokat találhatunk a kínálatban, mellyel királyi közegben élhetik meg a csemetéink mindennapjaikat. Berendezéseinkkel olyan territóriumot varázsolhatunk utódainknak, ahonnan nem lesz kedvük kijönni, így a rendetlenség is a gyerekszobára korlátozódhat majd.

Mintás ágyneműinkkel, minőségi babymatracainkkal és liliputi ágyainkkal az alvás is jó móka lesz! Legyen az vagány autós, vagy csajos mesefigurás, gyermekeink még az alvást is imádni fogják ilyen körülmények között.

Rendeljünk mesefigurás játéktárolót, ezzel a pakolás is csupa élvezet lesz!

Kifestőzés, rajzolás, olvasás? Gyermekfoteleinkkel, kisasztalainkkal és kisszékeinkkel kényelmesen átadhatják magukat a gyermekek a rajzolt, írott, festett kalandoknak!

Mintás szőnyeg, mely nem csak a hideg talajtól véd meg, de a játék is izgalmasabban telik a mintás felületeken.

 

Válasszunk bármilyen ajándékot, a csillogó szempárok tulajdonosai örömmel bontogatják majd az újsdonsült szerzeményeiket, az örömteli percek pedig idén is megízesítik majd az ünnepeket – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. www.inlea.hu