Tetrisz ügyességi játék Inlea4Fun BRICK GAME - Sárga | Társasjátékok | Inlea.hu - a játék webáruház

Tetrisz ügyességi játék Inlea4Fun BRICK GAME - Sárga

A régi szép idők tetrisz játéka, amely fejleszti a megfigyelőképességet, a gyors reagálást, kézügyességet. A feladat az, hogy különböző formájú blokkokat forgatjunk úgy, hogy a táblán úgy rendezzük el őket, hogy az egész sort kitöltse. Az elkészült sor eltűnik, helyet hagyva a többi elemnek – amíg ki nem ürül a kijelzőn. A ... Teljes leírás
1 400 Ft
Utolsó 3 darab raktáron
Várható szállítás január 31.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: JO-GR0354


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A régi szép idők tetrisz játéka, amely fejleszti a megfigyelőképességet, a gyors reagálást, kézügyességet. A feladat az, hogy különböző formájú blokkokat forgatjunk úgy, hogy a táblán úgy rendezzük el őket, hogy az egész sort kitöltse. Az elkészült sor eltűnik, helyet hagyva a többi elemnek – amíg ki nem ürül a kijelzőn. A játék során ellenőrizhető, hogy melyik blokk lesz a következő, aminek köszönhetően a felhasználónak lehetősége nyílik elemzően végiggondolni, mi legyen a következő lépése. Minden sor törlésével a játék sebessége nő, és a darabok gyorsabban esnek.

Az elektronikus játék egy kijelzőből és a játék funkcióiért felelős fehér gombokból áll. Segítségükkel elindíthatjuk és leállíthatjuk a játékot, leállíthatjuk a játékot, kikapcsolhatjuk a hangokat vagy alaphelyzetbe állíthatjuk a táblát, így a blokkokat a nulláról kezdhetjük el rendezni. A többi gomb a játék közbeni navigációra, illetve a blokkok forgatására szolgál. Az elektronikus játék nagy képernyős változata mind a gyerekek, mind a felnőttek idejét kellemesebbé teszi. Tökéletes lesz az órák közötti szünetekben, valamint a buszon vagy otthon pihenés közben.


Jellemzői:

- fejleszti a megfigyelőképességet, gyors reagálást és a kézügyességet

- remeks szórakozás minden 5 évnél idősebb gyerek illetve felnőtt számára

- bárhová magaddal viheted

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 5+

Tápellátás: 2 x 1,5 V AA elem (csomagolás nem tartalmazza)

Játék mérete: 14 x 6 x 1,5 cm

Csomagolási mérete: 14 cm x 6,5 cm x 2 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!