Univerzális bob szánkó gurulós kocsi 2az1-ben Inlea4Fun 460504/1 - Zöld | Inlea.hu - a játék webáruház

Univerzális bob szánkó gurulós kocsi 2az1-ben Inlea4Fun 460504/1 - Zöld

A szánkózás nyilvánvalóan a gyerekek legkedveltebb téli elfoglaltsága - már amikor éppen van hó. Jó hír azonban a szülők számára, hogy ezenfelül még az egészségre jótékony hatással bíró mozgásforma is. A dombra való felmászás már önmagában fejleszti a kicsik állóképességét, illetve a test különböző ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: 06550/1


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

szánkózás nyilvánvalóan a gyerekek legkedveltebb téli elfoglaltsága - már amikor éppen van hó. Jó hír azonban a szülők számára, hogy ezenfelül még az egészségre jótékony hatással bíró mozgásforma is. A dombra való felmászás már önmagában fejleszti a kicsik állóképességét, illetve a test különböző izmait is. Ezt azonban még tovább nehezíti a tapadó hó, ezáltal a kicsiknek még komolyabb erőkifejtésre van szükségük, ha fel szeretnének jutni a dombra, hogy újra lecsúszhassanak. 

Az Inlea4Fun Univerzális bob szánkó ideális választás ehhez a remek szabadidős tevékenységhez. Eredeti műanyag bob, ami főként gyerekek számára alkalmas, akik szabad ég alatt szeretnék élvezni a telet. Könnyű konstrukció és húzókötél az egyszerű szállításért és a dombra való felcipelésért. 

Ráadásul ezt a bob szánkót a tavasz közeledtével nem kell elrakni, ugyanis az univerzális kialakításának köszönhetően csak megfordítod és gurulhatsz vele a talajon. Ezáltal télen-nyáron használható ez a kerekekkel is ellátott bob szánkó. A szülő kötél segítségével húzhatja maga után a szánkóban ülő gyermekét.


Jellemzői:

- télen-nyáron használható

- univerzális 2az1-ben

- kerekekkel ellátva

- minőségi műanyagból készült

- fiúk-lányok számára egyaránt alkalmas

- maximális terhelhetősége 35 kg

 Termék paraméterei

Anyaga: műanyag

Hossz: 77 cm

Szélesség: 48 cm

Magasság: 18 cm

Kerékátmérő: 12 cm

Távolság az ülőrésztől a talajig: 6 cm

Maximális terhelhetőség: 35 kg

Nettó súly: 2,91 kg


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!