Gáz piramis teraszfűtő Maltec FL255 9,5 kw | Hűtés-fűtés-légtisztítás | Inlea.hu - a játék webáruház

Gáz piramis teraszfűtő Maltec FL255 9,5 kw

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk. A Maltec FL255 teraszfűtő elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 9,5 kW teljesítményű ... Teljes leírás
188 930 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás február 7.
Gyártó: MalTec
Cikkszám: MA-104122


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk. A Maltec FL255 teraszfűtő elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 9,5 kW teljesítményű teraszfűtőt propán-bután üzemanyag táplálja. A hőálló kvarc üvegcső megalapozza a termék modern kialakítását. Felszerelve tömlővel és szabályozóval.  A nagy hőelvezető reflektort azok az emberek fogják értékelni, akiknek hatékony fűtésre van szükségük.

A melegítő funkció mellett a látványról az üvegcsőben égő lángnyelvek gondoskodnak.  A profilos tető hatékony és egyenletes hőelosztást tesz lehetővé a berendezés körül. Ezenkívül az ernyő védelemként szolgál, ha a fűtőt kedvezőtlen időjárási körülmények között kültérre tesszük ki.

A széles alap garantálja a teraszfűtés stabilitását. . A tárolórekeszt burkolat erősíti, amely javítja a termék esztétikai megjelenését. További előny a szállító kerekek az alján, ami nagyban megkönnyíti a gázmelegítő mozgását.


Jellemzői:

- egyenletesen elosztott hő

- szilárd és stabil alap

- kültéri használatra ajánlott

- porszórt acélszerkezet hosszú élettartamot biztosít

 Termék paraméterei

Anyaga: porszórt rozsdamentes acél

Teljesítmény: 9,5 kW

Gázfogyasztás: 720 g / h

Gáznyomás: 28 - 30/37

Fűtési idő : 12 - 24 óra

Fűtési sugár: 5 méter

Gáztípus: propán - bután

Súly: 26 kg

Magasság: 2, 2 m

Szélesség: 52 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!