Játékív babakocsira TINY LOVE - Mező | Babakellékek | Inlea.hu - a játék webáruház
Akció

Játékív babakocsira TINY LOVE - Mező

A játék a gyermeki tevékenységnek egyik megnyilvánulási formája, amely a fejlődő gyermek életében semmi mással nem pótolható. Ágyra rögzíthető színes zenélő körforgót úgy fejlesztették ki, hogy megtanítsa gyermekének a tárgyak állandóságát: a tárgyak melyeket nem látunk, nem tüntek el, ott ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Tiny love
Cikkszám: 1010228


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

játék a gyermeki tevékenységnek egyik megnyilvánulási formája, amely a fejlődő gyermek életében semmi mással nem pótolható. Ágyra rögzíthető színes zenélő körforgót úgy fejlesztették ki, hogy megtanítsa gyermekének a tárgyak állandóságát: a tárgyak melyeket nem látunk, nem tüntek el, ott vannak és hamarosan újra látja őket. 

Ez a csodás Tiny Love játékív elvarázsolja gyermekét a babakocsiban vagy az autósülésben. Vidám színekkel, remek szórakozást és tanulást kínál gyermekének. Gyermeke számára nem unalmas többé a babakocsiban való tartózkodás és séta közben vígan eljátszadozik a vidám kis figurákkal. Az ív flexibilis, könnyű állíthatósággal, hogy milyen távolságba legyen gyermekétől. Nagyon könnyen rögzíthető. A játékot 3 kiegészítő játék teszi aktívvá.


Jellemzői:

- baabkocsiban, autósülésben használható

- remek szórakozást nyújt

- vidám kis figurákkal

- flexibilis, könnyű állíthatósággal

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 0+

Gyártó: Tiny Love

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!