Párátlanító légszárító MalTec DH-2200 - fehér | Hűtés-fűtés-légtisztítás | Inlea.hu - a játék webáruház

Párátlanító légszárító MalTec DH-2200 - fehér

A helyiség magas páratartalma olyan probléma, amely a legtöbbünket sújtja. A páratartalom hozzájárul a penész és gomba kialakulásához. Emellett a nedves homlokzat megnövekedett fűtési költségeket, kellemetlen szagokat és késéseket eredményez a felújítási munkákban. Nedves falak esetén a legjobb megoldás a nedvességelnyelő ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: MalTec
Cikkszám: MA-108842


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A helyiség magas páratartalma olyan probléma, amely a legtöbbünket sújtja. A páratartalom hozzájárul a penész és gomba kialakulásához. Emellett a nedves homlokzat megnövekedett fűtési költségeket, kellemetlen szagokat és késéseket eredményez a felújítási munkákban. Nedves falak esetén a legjobb megoldás a nedvességelnyelő vásárlása. 

A fehér színben bemutatott MalTec DH-2200 Electronic modellt megfizethető árának, könnyű kezelhetőségének és gondos kidolgozásának köszönhetően minden érdeklődő és vásárló nagyra értékeli.

A levegő páratartalma a levegőben lévő víz mennyiségének leírására használt kifejezés. Az optimális páratartalom a házban 40-60% tartományban van. A túl magas páratartalom gombák és baktériumok elszaporodását idézi elő, és mint köztudott, ezek nagyon negatívan hatnak egészségünkre. A gyermekek, az allergiások és az asztmában vagy reumában szenvedők különösen veszélyeztetettek. A túlzott páratartalom nemcsak az emberi egészségre és közérzetre árt, hanem a falakat és az ablakokat is nedvesíti, sőt megnehezíti a ruhanemű vagy a mosott padló szárítását is.

A bemutatott párátlanítóba szerelt érzékelő leolvassa annak a helyiségnek az aktuális páratartalmát, amelyben található. A MalTec DH-2200 - párátlanító nem kompresszort, hanem integrált Peltier elemet használ. Ez a kompakt termoelektromos átalakító működési elvet használja, és a nevét a Peltier-effektusról kapta. Ez abból áll, hogy hőmérséklet-különbséget hozunk létre annak az elemnek a két lemeze között, amelyek között az elektromos áram folyik. Az egyik ilyen csempe jelentősen felmelegszik, míg a másik erősen lehűl. A hőmérsékletkülönbség az elem két oldala között akár 70 °C is lehet. Az automatikus leolvasztó funkciónak köszönhetően az alacsony hőmérséklet nem jelent problémát a párátlanítónak. A párátlanító belsejében lévő jegesedés esetén a készülék kikapcsol, hogy biztonságosan eltávolíthassa. A párátlanító a légtisztítás során a legújabb nanotechnológiát alkalmazza, amivel szabad szemmel láthatatlan bevonatokat készítenek, ahol a számos funkció közül az egyik a levegő megtisztítása a káros vegyületektől.

A készülék kényelmes fogantyúval rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén áthelyezhetjük az egyik helyről a másik helyre.


Jellemzői:

- Kiváló minőségű anyagokból készült

- Automatikus leolvasztás

- Gondos kidolgozás

- Könnyű kezelhetőség

- Alacsony zajszint


DH-2200 párátlanító kezelési és karbantartási kézikönyv

 Termék paraméterei

Tápellátás típusa: Hálózat

Tápfeszültség: 220-240V

Teljesítmény: 65W

Víztartály: 1,8l

Időzítő: 1-24 óra

Hatékonyság: 700 ml / nap - 30 °C-on, 80%

Helység maximális mérete: 40 m2

Kábel hossza: 1,2 m

Termék méretei: 36,5 x 24 x 13,5 cm

Csomag méretei: 17,5x28,5x44 cm

Súly: 1,9 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!